1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Dat is gelukkig geregeld! 

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs helpt particuliere en zakelijke klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen met hen goed vooruit te kijken. En door hun wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen. Dit doen we met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van het (zakelijk) leven. Daardoor kunnen onze klanten zich richten op de dingen waar het in hun leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld! 

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs betekent dat je samen met 450 betrokken collega’s werkt bij één van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland. Bij een organisatie met een eigentijdse dienstverlening en meer dan 100 jaar ervaring. Onze professionals leveren kwaliteit en raken het hart van onze klanten. Dat betekent gelukkig werken! 

Help je mee?

De historie van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, gaat terug tot in de 19e eeuw. Nog steeds zijn we actief in heel Nederland; vanuit vestigingen in heel Nederland zijn we oprecht betrokken bij het wel en wee van onze klanten. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico's. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door wensen en situaties in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Contact

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Manon Riphagen
Recruiter

Europalaan 28C
5232 BC Den Bosch
Nederlandwww.zichtadviseurs.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden