1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam

Bouwen aan duurzaamheid

Werken bij Woonstad Rotterdam

Als je werkt bij Woonstad Rotterdam, werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons met hart en ziel in voor fijn wonen en werken.

Wij zijn niet zomaar een woningcorporatie. Bij ons telt en doet iedereen mee. Al meer dan 100 jaar bieden we Rotterdammers de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet voor de mensen, buurten en wijken in de stad. 

Wil jij ons helpen het verschil te maken? Dan leren we je graag kennen.

Heb jij het in je?

Verliefd op Rotterdam

We zijn allemaal gek op Rotterdam. Die liefde stoppen we in ons werk, waar we ons dagelijks met hart en ziel inzetten voor onze klanten en de stad.

Net zo divers als de stad

We hebben een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet.

Op elkaar bouwen

Alleen samen kunnen we het verschil maken. We vinden het belangrijk dat we op elkaar kunnen vertrouwen en dat we klaar staan als iemand hulp nodig heeft.

Investeren in de toekomst

We staan met twee benen in het hier en nu, maar kijken ook vooruit. Daarom geven we talent de ruimte en krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen.

De mouwen opstropen

Dat we ambitieus zijn merk je direct. We hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil.

Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. Ieder op een eigen manier. Maar allemaal zetten we ons met hart en ziel in voor onze klanten en een stad waar het fijn wonen is. Dat doen we met een organisatie van ruim vijfhonderd professionals waar ook de grootste studentenhuisvester van de stad, Stadswonen Rotterdam, onder valt.

werken bij woonstad rotterdam

Contact

Woonstad Rotterdam

Afdeling P&O

Rochussenstraat 21
3291 HD Rotterdam
Nederland

010-4408945

Woonstad Rotterdam

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden