1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Waterschap Limburg

Waterschap Limburg

Werken bij Waterschap Limburg

Waterschap Limburg zorgt in de provincie Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Zo’n 300 gepassioneerde collega’s zetten zich daar dagelijks voor in: met de omgeving voor de omgeving!

We werken graag samen en zoeken altijd naar verbinding. Daarbij kijken we ook buiten onze ‘waterkaders’. We hebben oog voor de belangen van anderen. Samen zorgen we ervoor dat het in Limburg goed wonen, werken en recreëren is langs het water. We zijn een overheidsorganisatie. Ons beleid wordt bepaald door een gekozen bestuur. De bestuursleden behartigen belangen van de inwoners, bedrijven en natuur in ons werkgebied.

Waterschap Limburg is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Spreekt een informele werkomgeving je aan? Kijk je zelf hoe je werk nog beter, efficiënter en duurzamer kan? Ben je flexibel genoeg om mee te gaan met de steeds veranderende omgeving? Ben je resultaatgericht? Kan je de vrijheid om zelf je tijd in te delen aan? Ben je gepassioneerd op jouw vakgebied? Wil je continu investeren in je eigen groei?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Waterschap Limburg

Contact

Waterschap Limburg

Peter Notten
Teammanager Informatievoorziening

Maria Theresialaan 99
6042AK Roermond
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden