1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Wageningen University & Research

Wageningen University & Research

To explore the potential of nature to improve the quality of life

Werken bij Wageningen University & Research

Wageningen University & Research is het samenwerkingsverband tussen Wageningen University en Stichting Wageningen Research.

"To explore the potential of nature to improve the quality of life" 

Dat is de missie van Wageningen University & Research. Onze ruim 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan honderd landen werken in ons domein van gezonde voeding en leefomgeving overal ter wereld, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven.

Je werkt bij Wageningen University & Research dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dat is onze missie, dat doen wij al jaren én met succes. We zijn daarom altijd op zoek naar talentvolle collega’s die met hun expertise hier een bijdrage aan willen leveren.

Wageningen Aanpak

De kracht van Wageningen University & Research ligt in de bundeling van gespecialiseerde onderzoeksinstituten en de universiteit in de samenwerking vanuit verschillende natuur-, technologische en maatschappijwetenschappelijke disciplines. Daardoor kunnen wetenschappelijke doorbraken snel in de praktijk en in het onderwijs worden vertaald, dat is de Wageningen Aanpak.

De wetenschappelijke kwaliteit van Wageningen University & Research wordt bevestigd door de prominente positie die wij innemen in de internationale rankings en citatie-indexen.

Het domein van Wageningen University & Research bestaat uit drie samenhangende kerngebieden:

  • voeding en voedselproductie
  • leefomgeving
  • gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden
Werken bij Wageningen University & Research

Contact

Wageningen University & Research

Afd. HR

Droevendaalsesteeg 4
6708 PB Wageningen
Nederlandhttp://www.wageningenur.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden