1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods betekent je talenten inzetten voor een groeiend productiebedrijf, dat wereldwijd actief is.

Jouw talenten inzetten voor Vreugdenhil?

Vreugdenhil is ambitieus en groeit. Nu al exporteren we onze melkpoeder naar 130 landen. Wij willen de beste kwaliteit melkpoeder leveren en tegelijkertijd in 2029 klimaatneutraal produceren. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer. Dat zie je ook terug in sportieve activiteiten naast het werk waar je aan mee kunt doen. 

Groeiend, duurzaam & professioneel

Vreugdenhil Dairy Foods is gespecialiseerd in de productie van melkpoeders en zuivel-ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit fabrieken in Barneveld, Gorinchem en Scharsterbrug en ons hoofdkantoor in Nijkerk, leveren we aan afnemers overal ter wereld

Ontwikkel je talent

Vreugdenhil Dairy Foods heeft aandacht voor haar mensen. Als je bij ons werkt, kun je volop je talenten ontwikkelen. Er is veel uitdaging en ruimte voor verbeteren en ontwikkelen. We zijn een groeiende organisatie met opleidingsmogelijkheden op maat en er is veel ruimte voor initiatief en eigen invulling van de functie. Er is een talentenprogramma voor collega's onder de 35 jaar: zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Tot slot krijg je ruimte om bij te scholen als dat past bij je ambities.

Vreugdenhil Dairy Foods

Contact

Vreugdenhil Dairy Foods

Afdeling Recruitment

Timorstraat 22
4202 MA Gorinchem
Nederland

06-10009933

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden