1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Volvo Cars

Volvo Cars

Een stukje Zweden in Nederland

Werken bij Volvo Cars Nederland

Een dynamische organisatie waar iedereen zich inzet voor één doel: een bijzondere rijervaring voor iedereen die in een Volvo rijdt.

Onze visie is om 's werelds meest vooruitstrevende en begeerde premium automerk te worden. Wij geloven dat ons wereldwijde succes het resultaat is van ons streven om het leven voor mensen gemakkelijker te maken en hierbij onze belofte voor veiligheid, kwaliteit en milieu na te komen.

Samen voor het beste resultaat

Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Car Nederland je ook de mogelijkheid om je persoonlijk en professional verder te ontwikkelen. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo Car Nederland is gestart.

Volvo is altijd op zoek naar talent. Tijdens of na je studie, bij Volvo krijg je volop kansen je te ontwikkelen. In een goede sfeer werken we samen aan een topproduct. Heb jij affiniteit met Volvo en de drive om je te ontwikkelen?

Werken bij Volvo Cars

Contact

Volvo Cars

Andre Westerbeek
Recruitment Specialist

Stationsweg 2
4153 RD Beesd
Nederlandhttps://www.volvocars.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden