1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom

Werken bij VolkerWessels Telecom

Wij zijn VolkerWessels Telecom. Wij ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. Door onze integrale aanpak en het aanbieden van end-to-end oplossingen ontzorgen we de markt en dragen we bij aan innovatie in de hele keten. We zijn kostenbewust, transparant en wendbaar. Samen met onze klanten werken we aan het beste resultaat, voor nu en in de toekomst. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Het netwerk is de basis

VolkerWessels Telecom gelooft dat de transitie naar de digitale samenleving niet kan zonder stabiele, betrouwbare en veilige infrastructuur. De basis, het netwerk, is immers dat waar alles op draait en dat wat totale (digitale) verbondenheid mogelijk maakt. In deze digitale samenleving staat de klant centraal. Daarbij zien we dat de grens tussen de zakelijke en consumentenmarkt verdwijnt. De klant is hoe dan ook kritisch, want de keuze is groot. Hij bepaalt zelf hoe hij wil worden bediend en wat hij daarvoor wenst te betalen. Dit brengt voor alle spelers in de telecommarkt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Met het slimme van twee werelden, techniek en telecom, de toekomst mogelijk maken. Dat is bij VolkerWessels Telecom dagelijkse kost. Snelle technologische ontwikkelingen maken de branche waarin we werken dynamisch en uitdagend. Kwaliteit en innovatie van huidige en nieuwe technieken staan daarbij voorop. Daarom investeren we niet alleen in de ontwikkeling van onze producten en dienstverlening, maar ook in die van onze ruim 1.700 medewerkers. En we zijn continu op zoek naar nieuw talent.

VolkerWessels Telecom

Contact

VolkerWessels Telecom

Irene Horst
HR Manager

Ravenswade 4a
3439 LD Nieuwegein
Nederland

088 1860410

https://www.vwtelecom.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden