1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Voestalpine Automotive Components

Voestalpine Automotive Components

One step ahead

Werken bij voestalpine Automotive Components 

De voestalpine Groep is een bedrijf met ruim 47.000 medewerkers, 500 productiebedrijven en actief in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Linz in Oostenrijk. 

voestalpine produceert en ontwikkelt hoog gekwalificeerde staalproducten in vier verschillende divisies, te weten: Steel, Special Steel, Metal Engineering en Metal Forming. voestalpine Automotive Components in Bunschoten is onderdeel van de businessunit Automotive Body Parts en vervolgens van de divisie Metal Forming. Als kernactiviteit ontwerpen en produceren wij stalen en aluminium carrosseriedelen voor alle grote Europese automobielfabrikanten . Bij onze vestiging in Bunschoten werken circa 750 medewerkers. Onze cultuur laat zich omschrijven als open, direct, informeel en resultaatgericht. 

Het is de uitdaging voor voestalpine Automotive Components om altijd een stap vooruit te willen zijn. Wij denken en handelen internationaal. Wij zoeken moedig en gedreven naar nieuwe manieren van innovatie. 

Onze visie is: Meer dan staal. Wij willen een leidende positie in Europa bekleden op het gebied van technologie en kwaliteit bij de productie en verwerking van staal en bij de combinatie van staal met andere materialen.

 

werken bij Voestalpine Automotive Components

Contact

Voestalpine Automotive Components

Afdeling Recruitment

Postbus 503
3750 GM Bunschoten
Nederland

033-2989800

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden