1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij V.O. Patents & Trademarks

V.O. Patents & Trademarks

Werken bij V.O. Patents & Trademarks

V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere dienstverleners in Europa op het gebied van octrooien, merken en modellen. Met meer dan 60 specialisten ondersteunen we klanten wereldwijd om de waarde van hun intellectuele eigendom (IE) te maximaliseren. Wij hebben ruime expertise en jarenlange ervaring in de Chemie, Life Sciences, Engineering en Hightech & Electronics.

Onze klanten, variërend van tech-starters, innovatief MKB, kennisinstituten en multinationals, bestaan uit toonaangevende nationale en internationale bedrijven en instellingen. Met negen kantoren in Nederland, België en Duitsland opereren wij in een wereldwijd netwerk van professionals.  

Door de IE-industrie wordt ons werk wereldwijd erkend. We worden geprezen als a center of excellence in het vakblad Intellectual Asset Management en ontvingen The Netherlands prosecution IP Firm of the Year Award van Managing Intellectual Property. Daarnaast zijn we door Financial Times opgenomen in de lijst van Leading European patent law firms.

Werken bij VO Patents & Trademarks

Contact

V.O. Patents & Trademarks

Esther van Son
Recruiter

Carnegieplein 5
2517 KJ Den Haag
Nederland

06-53665816

https://www.vo.eu/nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden