VNAB

Risk has the future

Wie zijn wij?

De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Onze leden verzorgen verzekeringsoplossingen in combinatie met riskmanagementconsultancy voor omvangrijke en complexe risico's. De VNAB behartigt de belangen van de sector door het faciliteren van de markt met efficiënte ICT-systemen (e-ABS, Sanctiepl@tform en iDOSpl@tform), door het bevorderen van kennisvorming en -overdracht, door het agenderen van voor de sector belangrijke thema's en door het voeren van een actief reputatiebeleid.

Young professionals

De zakelijke verzekeringsmarkt, ook wel coassurantiemarkt genoemd, is een boeiende wereld van risicomanagement op het hoogste niveau. Voor de meeste ondernemingen is het onmogelijk om te functioneren zonder deze markt. In de zakelijke verzekeringsmarkt zijn veel verzekeraars en makelaars actief, waarvan ruim 90 leden van de VNAB.

Professionals met verschillende achtergronden, zoals economen, bedrijfskundigen, juristen, maar ook HBO- en WO'ers met een technische achtergrond vinden een plek in deze veelzijdige markt. Voor intelligente, ambitieuze en leergierige young professionals biedt de zakelijke verzekeringsmarkt volop mogelijkheden voor een uitdagende carrière.

werken bij VNAB

Contact

VNAB

Martine Laarman
Coördinator kennis & opleiding

Boompjes 251
3011 XZ Rotterdam
Nederland

010 253 20 08

VNAB

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden