1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab

Brengt Energie

Werken bij Visser & Smit Hanab

Het Rotterdamse warmtenet DNWW. De Stoompijp Botlek. OCAP. Bij Visser & Smit Hanab werk je niet zelden aan spraakmakende en veelzijdige projecten die bijdragen aan de samenleving. Maatschappelijk bewustzijn, duurzaamheid en veiligheid zijn daarin onmisbare waarden.

Techniek

Visser & Smit Hanab drijft op technologische kennis en vakmanschap. Als toonaangevend, innovatief bedrijf in onze sector verdiepen we ons voortdurend in onze opdrachtgevers en de laatste technieken. Maar ons bedrijf ‘swingt' niet alleen door techniek. Binnen onze vacatures vind je naast de techniek ook geregeld uitdagende functies in de logistiek, Inkoop, Finance, KAM, HR en administratie.

Kennis met passie

Bij Visser & Smit Hanab werken op en top professionals die inhoudelijke kennis met passie voor hun vakgebied rijmen. Ook betrouwbaar, daadkrachtig en slagvaardig zijn voor ons vertrouwde eigenschappen. Tel daarbij op een gezonde dosis trots en enthousiasme en je hebt een goed beeld van onze bedrijfscultuur.

Loopbaan

Gunstige arbeidsvoorwaarden, interessante projecten  en uitdagende carrièrekansen. Bij Visser & Smit Hanab krijg je de ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om aan je loopbaan te bouwen.

Omdat Visser & Smit Hanab onderdeel is van VolkerWessels lonken er bovendien ook interessante doorgroeimogelijkheden in dit mooie concern.

Visser & Smit Hanab

Contact

Visser & Smit Hanab

Marina van den Berg
HRM

Rietgorsweg 6
3356LJ Papendrecht
Nederland

033 465 7507

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden