1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Virtual Sciences

Virtual Sciences

De integratie-expert van Nederland

Werken bij Virtual Sciences

Virtual Sciences is als onderdeel van Conclusion specialist in het ontsluiten van data en het integreren van (data) applicaties. De wereld om ons heen wordt steeds digitaler en data wordt wel het nieuwe goed genoemd. In alle toepassingen, beslissingen en voorspellingen is data van cruciaal belang.

Virtual Sciences maakt het voor bedrijven mogelijk om nu, en in de toekomst deze data optimaal beschikbaar te maken. Een vak met toekomst dus. Virtual Sciences onderscheidt zich als werkgever van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Jij staat centraal. We delen onze kennis met je en jouw collega’s willen ook graag van jou leren. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Medewerkers zijn ons kapitaal. Veel bedrijven zeggen het, bij Virtual Sciences Conclusion leeft het. Door volop in te zetten op persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en een prettige bedrijfscultuur. Dat wordt beloond met de onderscheiding World-class Workplace 2022.

Werken bij Virtual Sciences

Contact

Virtual Sciences

Thomas van Beem
Corporate Recruiter

Edisonbaan 14
3221AA Nieuwegein
Nederlandhttps://www.virtualsciences.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden