VHIC

Bron van vernieuwing

Grip op informatie creëert inzicht en overzicht

Wil je graag deel uitmaken van een netwerk van professionals, van wie je kan leren, met wie je kan sparren en die je een frisse vernieuwende kijk bieden op informatiemanagement? Maak dan kennis met VHIC en met ons traineeship informatiemanagement!
Ons traineeship biedt een combinatie van vakkennis, werkervaring en coaching door professionals. Doordat we actief zijn door heel Nederland biedt ons traineeship de unieke kans om bij veel verschillende organisaties in de keuken te kijken. Zo bouw je al snel een schat aan ervaring op. Een prachtige start van je carrière. 

team VHIC

Over VHIC

VHIC is een adviesbureau binnen het vakgebied informatiemanagement. Informatie is het fundament van iedere organisatie. Wanneer je vandaag de dag geen toegang meer hebt tot informatie, komt je organisatie tot stilstand. Hoe beter je als organisatie je informatiehuishouding (mensen, processen en systemen) hebt ingericht, hoe efficiënter je kunt werken en daar zijn veel voordelen mee te behalen. Wij zijn met name actief binnen de overheid waar een goede organisatie van informatie nog een extra dimensie heeft: het verantwoording kunnen afleggen over het overheidshandelen richting burger en politiek. Dagelijks zie je voorbeelden in de media waar het ontbreken van (transparante) informatie de basis is voor grote problemen die zich voordoen in onze maatschappij. Dit maakt ons werkveld actueel en belangrijk. 

VHIC is een (h)echt familiebedrijf waar veel kennis en passie aanwezig is. Met 45 medewerkers kent iedereen elkaar en kan iedereen ook bij elkaar terecht met vragen. We zijn enthousiast over ons werkveld en inspireren elkaar en anderen dan ook graag. Daarnaast zijn we ook praktisch ingesteld: geen ingewikkelde theoretische modellen of grote organisatiewijzigingen, maar pragmatische realistische oplossingen die onze klanten echt verder helpen. 

Ons werkveld is interessant voor veel verschillende studierichtingen. 

werken bij VHIC

Contact

VHIC

Wendy Bakker

Einsteinlaan 26a
2289 CC Rijswijk
Nederland

+31880535400

VHIC

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden