1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Veldsink Advies

Veldsink Advies

Bij Veldsink Advies zijn we altijd op zoek naar talent!

Werken bij Veldsink Advies

Wij zijn Veldsink Advies. Als grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn we enorm gedreven, hebben we inlevingsvermogen, tonen we loyaliteit en vinden we het ontzettend belangrijk dat iedere medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Veldsink Advies is een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben op dit moment meer dan 60 advieskantoren en dit aantal blijft stijgen! Al onze Veldsink Advies kantoren door heel Nederland blijven echter in hun kracht en staan lokaal, betrokken en dicht bij de klant. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op.

Het Veldsink DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. Wij omarmen de Growth Mindset. Daarbij zetten wij onze klant maar ook onze medewerker centraal. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen.

Veldsink Groep

Veldsink Advies is onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven met samen meer dan 1100 medewerkers. De bedrijven binnen de groep vormen samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening. Het zelf willen bepalen zit diep in ons Veldsink DNA. Met Veldsink Groep willen we een zelfbepalende rol spelen in de bedrijfskolom van de financiële- en arbodienstverlening. Wij zijn een groeiende organisatie met veel mogelijkheden en functies die zich door ontwikkelen.

Wij bouwen en vertrouwen op de kennis en de kunde van onze mensen en onze bedrijven. Ons hoogste doel is de klant maximaal te laten profiteren van onze onderlinge samenwerking en complementaire dienstverlening binnen de Veldsink Groep. Hoe meer wij groeien, des te belangrijker het is om de klantreis over de diverse schakels en bedrijven in de organisatie te borgen.

Heb jij een intrinsieke groeidrijfveer met de juiste instelling en ambitie? Dan pas je goed bij Veldsink. Wij blijven in beweging! Samen met jou?

Werken bij Veldsink Advies

Contact

Veldsink Advies

Afdeling Recruitment

De Pinckart 54 |
5670 AC Nuenen
Nederland

040-2635903

https://www.werkenbij-veldsinkadvies.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden