1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Draag jij bij aan de veiligheid van 1,2 miljoen inwoners?

Werken bij Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 13 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Het verzorgingsgebied van de VRR telt 1,2 miljoen inwoners, verspreid over 862 km2. Qua inwoneraantal is het de grootste veiligheidsregio van Nederland. Verder huisvest de regio een van de grootste havens ter wereld en de luchthaven Rotterdam – The Hague Airport. In het gebied zijn ook veel (petro)chemische bedrijven gehuisvest. Via de complexe infrastructuur van snelwegen, tunnels, spoorwegen en pijpleidingen worden tal van gevaarlijke stoffen vervoerd. Dat zorgt voor een unieke en uitdagende werkomgeving voor onze 2200 professionals!

Ambulance en Brandweer kent iedereen. Maar wist je dat er bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond ook veel professionals werken die op een andere manier bijdragen aan de veiligheid in de regio? Een relaxt dagje strand, een bloeiende industrie, veilig wonen of werken vanuit het hoogste gebouw van Nederland! Wij zorgen 24/7 voor de veiligheid van onze 1,2 miljoen inwoners. Wij zijn er altijd.

Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Contact

Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Afdeling Recruitment

Postbus 9154
3007 AD Rotterdam
Nederland

0104468935

https://werkenbijvrr.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden