1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Vapro

Vapro

Robuust, Scherp en Bezield

Werken bij VAPRO

VAPRO verhoogt het rendement van uw organisatie vanaf de werkvloer en met focus op mensen, techniek en toegepaste theoretische kennis. Investeren in uw menselijk kapitaal speelt bij onze dienstverlening een cruciale rol. Vele tienduizenden procesoperators en technici werden opgeleid door VAPRO en werken in aantrekkelijke banen bij prachtige bedrijven.

Afbeelding verwijderd.

VAPRO zet al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de industrie. Honderdtwintig gedreven professionals en tientallen docenten en trainers werken dagelijks aan oplossingen voor onze klanten. Als marktleider in Nederland hebben we daarnaast vestigingen in België, Roemenië, China en voeren we opdrachten uit op veel andere plaatsen in de wereld.

VAPRO zet zich onder andere in voor het verbeteren van uw productieprocessen, grotere inzetbaarheid van uw personeel en het stimuleren van veilig werken, ondersteund door aantrekkelijke arrangementen van subsidies en fiscale regelingen.

Vanuit de overtuiging dat de medewerkers op de werkvloer een cruciale rol spelen in het verhogen van het bedrijfsrendement, wordt in nauwe samenwerking met u voor elke situatie het optimale samenspel van personeel en organisatie in kaart gebracht. Daarbij beschikken we over branchespecifieke kennis van energie (REWIC), kunststoffen (SORK), verf (VVVF) voedingsmiddelen, farmacie en chemie.

VAPRO is meer dan een opleider en adviseur. Zij is uw partner bij het realiseren van resultaten. Geen dikke rapporten en dure modellen, maar realistische doelstellingen, pragmatische oplossingen en een soepele implementatie. Onze expertise op het gebied van subsidie en fiscale mogelijkheden staat bovendien garant voor een optimale financiering van uw ontwikkelingsinvesteringen. Vanuit onze kernwaarden:”Robuust, Scherp en Bezield” werken wij voor u aan betere medewerkers en sterkere bedrijven.

Vapro

Contact

Vapro

Afdeling Personeelszaken
HR

Loire 150
2491 AK Den Haag
Nederland

0000000000

https://vapro.heeft-vacatures.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden