1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Van Oord

Van Oord

Careers. For Ingenious People.

Werken bij Van Oord

Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde, toonaangevende en internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan. 

Look around - Van Oord has changed the world around you from Van Oord on Vimeo.

 

Zoals Palm Jumeirah, een van de drie palmeilanden in Dubai. De palmbladeren waren aangelegd voordat de golfbreker klaar was. Dat betekende erosiegevaar. Het opspuiten van de stranden werd daarom zo gefaseerd, dat de langzaam groeiende golfbreker toch optimale bescherming gaf aan dit officieuze ‘achtste wereldwonder’. Dit is als een van de weinige bouwwerken vanuit de ruimte zichtbaar. Een ander voorbeeld is de Belwind Offshore Wind Farm op de Blighbank, ongeveer vijftig kilometer uit de Belgische kust. We hadden slechts vijftien maanden voor design, engineering, inkoop en installatie van 56 funderingen, hoogspanningskabels en de volledige elektrische infrastructuur, inclusief een onderstation op 25 zeemijl offshore en netwerkaansluiting op het vasteland. Een recordtijd! En wat te denken van de installatie van een Gravity Based Structure (GBS) in het Arkuntun Dagi gas- en olieveld: een kort ijsvrij tijdvenster en maar één kans om het goed te doen; plaats onder die omstandigheden maar eens een betonnen fundering op de zeebodem. De succesvolle samenwerking met onze Russische partner leverde de RusPrix Award 2013 op. 

Afbeelding verwijderd.

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie en leveren een cruciale bijdrage aan het succes van de onderneming. Hun talenten en vaardigheden bepalen onze koers. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleiding en professionele ontwikkeling, en een internationale voertaal (Engels) zorgen voor gelijke kansen voor iedereen. De Van Oord Academy is ons eigen in-house opleidingsinstituut om de ontwikkeling van een reeks van loopbaantrajecten te ondersteunen: Operations Pools, Engineering & Estimating, Survey, Fleet, en Ship Management. Ondernemende technische hbo/wo-graduates die serieus willen instappen in avontuurlijke projecten kunnen zich aanmelden voor ons Technical Traineeship. In dit eenjarige programma ervaar je door te werken in projecten over de hele wereld, hoe cruciaal ingenuity is om iedere opdracht tot een succes te maken. 

Afbeelding verwijderd.

De mensen die we zoeken om ons team te versterken passen niet simpelweg hun kennis toe, maar voegen ook hun vindingrijkheid toe. Ingenious people gaan naar vanoord.com/careers. Neem voor nadere informatie over de vacatures contact op met de afdeling Recruitment, +31 (0) 88 – 826 8756, of stuur een e-mail naar [email protected].

Van Oord

Contact

Van Oord

Joyce Moens
Coordinator Arbeidsmarktcommunicatie

Postbus 8574
3009 AN Rotterdam
Nederland

088 8268756

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden