1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Universiteit Twente

Universiteit Twente

Creëer nieuwe mogelijkheden voor jezelf

Werken bij de Universiteit Twente

Wil jij jouw energie, vernieuwende inzichten en aanpak inzetten om de meest ondernemende universiteit van Nederland, verder te ontwikkelen? Wil je meewerken aan een innovatie- en cultuurverandering binnen deze organisatie? Dan zoeken we jou! Als trainee bij faculteiten en bij beleidsdiensten van de Universiteit Twente (UT) denk en werk jij mee aan projecten in de dienstverlening aan onze studenten, onderzoekers en docenten van de universiteit én word je klaargestoomd voor een topfunctie, eventueel binnen de universiteit.

Blijf jezelf continu ontwikkelen en innoveren 

Realiseer inspirerend onderwijs en baanbrekend onderzoek. Stel met ruim 3.000 wetenschappers en ondersteunende professionals innovatie centraal bij de Universiteit Twente. In een snel veranderende omgeving en binnen onze internationale organisatie blijf jij je ontwikkelen.

Je maximaal ontplooien bij de Universiteit Twente

In elk opzicht jouw talenten verder ontwikkelen als ondersteunende of wetenschappelijke professional. Bij de Universiteit Twente is dat één van onze belangrijkste prioriteiten. Van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek tot vernieuwend onderwijs.

Versterk de samenleving met duurzame oplossingen. People-first betekent voor ons dat alle mensen welkom zijn. Wij doen er alles aan om inclusief te zijn en actief de kloof tussen mensen te verkleinen. Onze missie om de ultieme people-first-universiteit te zijn kunnen we alleen waarmaken door echt samen te werken en jou de vrijheid te geven om je eigen carrièrepad te bewandelen. Met trots. Als technische universiteit waar de mens centraal staat hebben we 3 maatschappelijke thema’s die uitdagingen met zich meebrengen. Die vallen allemaal onder de vraag:

“Hoe kunnen we bijdragen aan een eerlijke, duurzame en digitale maatschappij binnen nu en 2030?”

werken bij universiteit Twente

Contact

Universiteit Twente

Afdeling Recruitment

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
NederlandUniversiteit Twente

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden