1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Presteren, leren en groeien

Universiteit Leiden

De wereld heeft een groeiende behoefte aan afgestudeerden die het complexe speelveld waarin wij zitten begrijpen. Daarom geloven wij in een universiteit zonder grenzen. Een universiteit die kennis en mensen over de hele wereld met elkaar verbindt. Een internationale omgeving die studenten de bagage meegeeft voor een wereldcarrière.

Samenwerking

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat de Universiteit Leiden voor. Door samenwerking bundelt de universiteit expertise over de grenzen van disciplines en wetenschapsgebieden heen. Interdisciplinaire samenwerking vindt niet alleen plaats tussen wetenschapsgebieden binnen de universiteit. Er is ook samenwerking met andere onderzoeksinstellingen, non-profitorganisaties, overheden en bedrijven. Op die manier staat de Universiteit Leiden midden in de maatschappij.

Kernwaarden

Binnen en buiten de universiteit dragen wij de volgende kernwaarden uit:

  • vrijheid van geest, denken en meningsuiting
  • ongebonden ontwikkeling van de wetenschap
  • verantwoordelijkheid jegens de samenleving
  • integriteit
Leer ons kennen als werkgever

Sinds 1575 levert de Universiteit Leiden een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele, religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet. De Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities. Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door kritische studenten, wetenschappers, en medewerkers. De Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

Ongeveer 4000 medewerkers dragen bij aan een kansrijker toekomst van ruim 18500 studenten. Behalve wetenschappelijk personeel is ook een groot deel niet-wetenschappelijk personeel actief. Vooruitstrevend en hoogwaardig onderzoek en onderwijs is namelijk alleen mogelijk wanneer de organisatie op een professionele wijze bestuurd en ondersteund wordt.

Niet wetenschappelijk personeel

Hoewel de meeste mensen bij een universiteit vooral denken aan carrièremogelijkheden voor diegenen die een wetenschappelijke loopbaan ambiëren, is een groot deel van de werknemers ondersteunend personeel. Voor de ondersteuning aan het CvB en aan de universitaire organisatie als geheel is bij het bestuursbureau, acht expertisecentra en de zeven faculteiten behoefte aan een enorme verscheidenheid aan functies, waaronder: ICT’ers, juristen, secretaresses, receptionisten, marketing- en communicatiemedewerkers, financieel en vastgoedexperts, p&o’ers en beleidsmedewerkers. Ook voor deze mensen biedt de Universiteit Leiden een inspirerende werkomgeving waar continue naar vernieuwing gezocht wordt om aan te sluiten bij een dynamische wereld. Ons interne mobiliteitsbeleid stimuleert werknemers bovendien om hun loopbaan te verrijken met interessante ervaringen.

 

Universiteit Leiden

Contact

Universiteit Leiden

Frans van der Laan
Recruiter ad interim

Rapenburg 70
2311 EZ Leiden
Nederland

071 527 3214

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden