1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Ultimo Software Solutions

Ultimo Software Solutions

Zeker geen doorsnee baan!

Werken bij Ultimo Software Solutions

Dat werken bij Ultimo niet iets alledaags is, bewijst het lage personeelsverloop al lange tijd. Veel collega’s werken dan ook al talrijke jaren met veel plezier bij Ultimo.

Wij zijn Ultimo Software Solutions en wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van professionele business software. Het betreft standaard software voor de bedrijfsvoering van facilitaire organisaties, technische diensten en IT-afdelingen. Ook infrabeheerders en – contractors en wagenparkbeheerders realiseren eenvoudiger de bedrijfsdoelstellingen met de inzet van onze software.

Met de Ultimo software zijn vrijwel alle ondersteunende processen in organisaties te managen, zoals het beheer en onderhoud van de gebouwen, de installaties, de inventaris, de infrastructuur, het wagenpark en de IT-assets. Daarnaast worden de vergaderplanning, de uitgifte van middelen, het voorraadbeheer en de daarbij horende inkoop en het beheer van contracten veelvuldig met de software ondersteund.

Onze Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management software behoort tot de leidende oplossingen in vele uiteenlopende branches. De software is onderscheidend door flexibiliteit, zodat opdrachtgevers een standaard applicatie op maat verkrijgen. Dit wordt door onze consultants gerealiseerd tijdens de implementatie. Na de implementatie zorgen wij middels het supportteam voor de juiste ondersteuning van onze klanten.

Ultimo Software Solutions

Contact

Ultimo Software Solutions

Roy van Huffelen

Waterweg 3
8071 RR Nunspeet
Nederland

0341 – 423737

www.ultimo.com

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden