1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Troostwijk Taxaties

Troostwijk Taxaties

Ambitieus, betrouwbaar, vernieuwend en gedreven.

Werken bij Troostwijk?

Dan ben je ambitieus, betrouwbaar, vernieuwend en gedreven.

Met ruim 80 jaar ervaring is Troostwijk hèt begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advisering. Deze status bereik je niet zomaar. Een stabiel bedrijf als Troostwijk weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Dat is dan ook het kenmerk van onze medewerkers: continu op zoek naar verbetering, zowel in zichzelf als in de dienstverlening naar onze klanten.

Carrière

Bij Troostwijk willen we onze medewerkers laten groeien, méér laten halen uit zichzelf. De eigen grenzen verleggen, maar ook die van Troostwijk. Als afgestudeerde hbo-er of wo- met een bedrijfskundige of (werktuig-)bouwkundige achtergrond kunnen we je intern volledig opleiden tot volwaardig expert of taxateur, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij met meer dan 100 vakspecialisten zelf in huis!

Dit geldt ook onze ondersteunende medewerkers. Ook zij hebben hun eigen expertise en vakkennis. Voor veelzijdige, ondersteunende functies waarin wij eigen inbreng en vernieuwende ideeën willen aanmoedigen, kun je bij Troostwijk terecht.

Groei en ontwikkeling

Iedereen groeit op zijn eigen manier en in een eigen tempo, maar je groeit natuurlijk het snelst als je gemotiveerd bent. Graag zien wij dan ook dat onze medewerkers, uiteraard binnen de mogelijkheden, hun eigen carrièrepad kiezen. Daarbij hoort ook onlosmakelijk eigen verantwoordelijkheid: je bent tenslotte verantwoordelijk voor je eigen loopbaan en dus ook voor je eigen succes! Troostwijk ondersteunt haar medewerkers door aan eenieder zoveel mogelijk ruimte en middelen beschikbaar te stellen om deze groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Afbeelding verwijderd.

Troostwijk Taxaties

Contact

Troostwijk Taxaties

Sanne Tjebbes
Manager HRM

Anderlechtlaan 181
1066 HM Amsterdam
Nederland

0206666819

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden