1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Travel Industrie

Travel Industrie

Voel je thuis in de reiswereld

Werken in de reiswereld

Wist jij dat de travel industrie een van de eerste branches was die digitaal ging en daarmee als geen ander digital met personal combineert? Dat de travel industrie niet alleen bestaat uit bedrijven als Expedia, Travelbird, Corendon en Sunweb, maar ook uit start-ups als SPRS.me, Bohemian Birds en Polarsteps . Dat je kunt werken voor organisaties als ATPI & BCD, die onder andere incentive- en zakenreizen organiseren naar WK’s en de Olympische Spelen. Om nog maar niet te spreken over bedrijven als Amadeus en Travelport, die technologische oplossingen verzorgen voor de wereldwijde travel industrie. En last but not least natuurlijk Schiphol, KLM en Transavia!

Werken in de travel industrie betekent een uitdagende baan in een dynamische industrie. Een industrie waarin je dus niet alleen als reisleider aan de slag kunt, maar juist ook als (online) marketeer, ICTer of Data Analist. Geen dag is hetzelfde als je in de travel industrie werkt. De dynamiek in de wereld en technologische en andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat je werk uitdagend en iedere dag weer anders is. Meer weten over het DNA van de mensen die dagelijks bezig zijn met het mooiste product van de wereld, wat hen drijft, en wat ervoor zorgt dat ze vol enthousiasme en met passie hun vak en de branche naar een hoger niveau tillen? Benieuwd naar wat de travel industrie jou te bieden heeft? Kijk dan op www.reiswerk.nl voor meer informatie en de grootste en meest actuele vacaturebank van de travel industrie!

Reiswerk is het expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsmarktzaken, arbeidsvoorwaarden, leren en employability in de travel industrie. Onze website, www.reiswerk.nl is hét kennisplatform voor iedereen die werkt in de travel industrie of dat zou willen. Het is onze taak om talent te hebben en te houden in onze mooie industrie en dat doen we met heel veel plezier!

 

Travel Industrie

Contact

Travel Industrie

Rian Verkooijen
Arbeidsmarktspecialist

Baarnsche Dijk 10
3741 LS Baarn
Nederland

[email protected]

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden