1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Trainees in onderwijs

Trainees in onderwijs

Ben jij de docent van de toekomst?

Trainees in onderwijs

Trainees in onderwijs is op zoek naar docenten van de toekomst!

Het traineeship leidt leergierige en ondernemende professionals op tot docenten die grenzen weten te overstijgen en verandering weten te creëren in het voortgezet onderwijs.

Missie

De missie van het traineeship is om academici het onderwijs binnen te brengen met de potentie en de ambitie om voortdurend te willen blijven werken aan zichzelf. Met als doel om verbinding te leggen op het niveau van de klas, de school, het onderwijs(beleid) of de omgeving, zoals (non)profit organisaties. Zij opereren daarmee op snijvlakken en verbinden werelden. Deze toekomstige onderwijsprofessionals tonen leiderschap, treden naar buiten, werken samen en zien kansen. Zij creëren een beweging van mensen die kennisdeling en samen leren vanzelfsprekend maken en daarmee een open leercultuur uitdragen. Zo laten we iedereen in Nederland groeien.

Verbinding binnen en buiten onderwijs

Het traineeship is ontstaan vanuit de wens van diverse partners in en rondom het onderwijs om docenten op te leiden die werelden binnen en buiten de school verbinden. Het Nederlandse onderwijs vraagt om goede, innovatieve docenten die kennisdeling vanzelfsprekend maken. Binnen de community rondom Trainees in onderwijs werken verschillende partners samen, waarbij zij elkaar versterken en van elkaar leren.

Het traineeship

Met behulp van een traject op maat haal je binnen twee jaar een eerstegraads lesbevoegdheid, doe je waardevolle werkervaring op in de klas als docent. Daarnaast zet je projecten op in de richting van leiderschap, ondernemerschap of onderzoek die impact hebben op jezelf, het onderwijs of (non)profitorganisaties. Je ontvangt direct een marktconform salaris en je krijgt alle tijd en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een coach en opleiders.

Ben jij de docent van de toekomst?

Trainees in onderwijs

Contact

Trainees in onderwijs

Team Trainees in onderwijs

Johannes Bosboomlaan 50
0000AA Diverse locaties
Nederlandhttp://www.traineesinonderwijs.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden