1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij TinQwise

TinQwise

We re-invent learning

Werken bij TinQwise

Bij TinQwise werken we aan leeroplossingen en e-learnings die bij voorkeur zowel hoofden (IQ) als harten (EQ) raken en organisaties helpen doelen en dromen te verwezenlijken. We re-invent learning.

Bij TinQwise werken ervaren onderwijskundigen, gelauwerde creatieven en innovatieve programmeurs elke dag nauw samen aan - online -leeroplossingen die bij voorkeur zowel hoofden (IQ) als harten (EQ) raken. Vandaar ook die Q in TinQwise. Wij zijn een van de oudste onderwijskundige bureaus van Nederland met vestigingen in Hilversum en Antwerpen. Onze leeroplossingen helpen organisaties doelen en dromen te verwezenlijken. Wij geloven heilig in mensen en in leren of beter gezegd: in samen steeds slimmer én socialer leren. Want wie samen kan leren, kan samen alles bereiken.

TinQwise ontwikkelt en produceert (online) leeroplossingen. Dat is de kern van ons werk. Met deze leervormen, bijvoorbeeld social learning, serious gaming en online academy’s, kunnen we inspelen op alle actuele thema’s en trends. Zoals onboarding, compliance, en veiligheid. Of het nu om een applicatietraining gaat of om sales improvement, TinQwise heeft altijd een verrassende en effectieve kijk op leren. Online, door middel van e-learning, offline of een combinatie.

werken bij TinQwise

Contact

TinQwise

Lena Wesselink
Recruiter

Mussenstraat 15
1213NS Hilversum
Nederland

030-277 97 34

www.tinqwise.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden