1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Tata Steel

Tata Steel

excellence, begrip, eenheid, verantwoordelijkheid, integriteit

Werken bij Tata Steel

Werken bij een van de meest uitdagende industriële werkgevers? 

Staal is een materiaal dat niet meer weg te denk is uit ons leven. Van de bouw van nieuwe scholen, kantoren, ziekenhuizen en bruggen, tot de productie van nieuwe auto’s, boten en vliegtuigen. Van de hoogste wolkenkrabber tot frisdrankblikjes, batterijen en paperclips, een industrie waar miljarden euro’s in om gaan. 

Succesvolle klanten 

Met vestigingen in 26 landen en commerciële kantoren in meer dan 35 landen, is Tata Steel een van meest internationale staalproducenten ter wereld. In Europa zijn we de op een na grootste staalproducent. Maar het is niet alleen onze omvang waar wij ons mee kunnen onderscheiden. Wat ons anders maakt is onze marktbenadering. Wij zijn sterk in het bouwen van langdurige samenwerkings- verbanden en zorgen ervoor dan onze klanten succesvol kunnen zijn in hun eigen markten. 

Onze markten 

Per jaar produceert Tata Steel in IJmuiden zo’n 7 miljoen ton staal, al dan niet gecoat. Onze klanten willen waar voor hun geld en stellen steeds hogere eisen aan staal. Met ons staal worden auto’s lichter en sterker; worden huizen en kantoren duurzamer en kan ons eten en drinken steeds dunner verpakt zonder dat op voedselveiligheid wordt ingeleverd. 

Tata Steel als werkgever 

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continue aan verbetering. Wij investeren jaarlijks honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Tata Steel

Contact

Tata Steel

Campus Recruitment

Postbus 10.000
1970 CA IJmuiden
Nederland

0251-494000

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden