1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Talis

Talis

Klaar voor de toekomst

Over Talis

Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we zo’n 15.500 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met een goede zorg.

We helpen graag mee om buurten socialer te maken. Dat doen we niet alleen. We werken graag samen met maatschappelijke organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf. Altijd in een gezonde balans tussen sociaal belang en verantwoord ondernemerschap. En altijd vanuit de gedachte dat we u door ‘zorg-op-maat’ op weg helpen om zo zelfstandig en prettig mogelijk te wonen.

Werken bij Talis

We zijn een lerende organisatie. En streven ernaar dat medewerkers zich voortdurend willen ontwikkelen tot competente professionals. We zetten ze in hun kracht, door het benutten van hun talenten en hun competenties. Ook streven we voortdurend naar kostenbeheersing, betere resultaten en efficiency. We zijn als maatschappelijk ondernemer actief door sociale leer- en werkplekken te bieden.

Lijkt het je wat om deel uit te maken van een uitdagende en inspirerende omgeving, waarin je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? En waarin je bovendien kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan snel de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

werken bij Talis

Contact

Talis

Afdeling HR

Boekweitweg 6
6534 AC Nijmegen
NederlandTalis

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden