1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Talent in Huis

Talent in Huis

traineeprogramma voor woningcorporaties

Werken bij Talent in Huis

We leven in een voortdurend snel veranderende wereld, met veel onzekerheid en complexiteit. Tegen de tijd dat je een oplossing voor een maatschappelijke uitdaging hebt bedacht, is de uitdaging alweer veranderd. In deze veranderende wereld voorzien Nederlandse woningcorporaties miljoenen Nederlanders van een betaalbare woning. Elke dag nemen duizenden corporatie-professionals verantwoordelijkheid voor betaalbaar wonen. Dat is uniek in de wereld. 

Om dit goed te kunnen blijven doen, zijn er steeds meer corporaties die ‘vers bloed’ zoeken. Deze corporaties zien het belang in van het ontwikkelen van creatieve toekomstmakers. Dat zijn mensen die die nieuwe wereld helpen vormgeven. Het zijn mensen die werken aan zichzelf om vervolgens samen van betekenis te zijn in het sociaal domein. Mensen die vanuit diepere ‘eigen’ drijfveren hun werk doen, en tegelijk in goede verbinding met anderen zijn. Ze willen een echte ‘maker’ van maatschappelijke meerwaarde worden. Daar is een mooie match te maken, tussen corporaties, starters én Plateau. Want om die nieuwe toekomstmakers te krijgen, is ontwikkeling nodig. 

Dat is waarom Plateau het Traineeprogramma Talent in Huis heeft ontworpen. Wij geloven er in dat mensen groeien via verdieping en verruiming. Verdieping van je persoonlijkheid en verruiming van je blik op de wereld. Met Traineeprogramma Talent in Huis ontwikkelden we een 1,5 jaar durend programma waarin niet één ‘leiderschapswaarheid’ centraal staat, maar waarin deelnemers juist de houding en vaardigheid ontwikkelen om voortdurend open te staan voor het ontdekken van nieuwe waarheden en daarbij steeds zichzelf opnieuw ontdekken.

Via dit programma en het leren in een échte baan, kunnen we het leer- en ontwikkelproces van jonge starters versnellen. Zo helpen we samen, corporaties en Plateau, om jonge starters in een kortere tijd dan hun voorgangers dat deden, te ontwikkelen tot waardengedreven en verbonden toekomstmakers waar de samenleving bij gebaat is. 

Dat is waarom Traineeprogramma Talent in Huis bestaat. Voor meer Creatieve Toekomstmakers in de woningcorporatiesector.

 

traineeprogramma Talent aan Huis

Contact

Talent in Huis

Iris Meertens
Programmacoördinator

Ondiep Zuidzijde 6
3551 PW Utrecht
Nederlandhttp://www.talentinhuis.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden