1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Strict Consultancy

Strict Consultancy

voor ambitieuze high potentials

Werken bij Strict

Strict is een onafhankelijk ICT-consultancybureau met ruim 100 adviseurs. Door continu voorop te lopen op het gebied van de nieuwste ICT en communicatie ontwikkelingen begeleiden en adviseren wij de top 100 (internationale) bedrijven in Nederland, onze opdrachtgevers. Onder Strict vallen Strict Consultancy, Stipt-ICT en OASE App Services. 

Afbeelding verwijderd.

Strict staat voor een persoonlijke aanpak en een onafhankelijk ICT-advies. Onze consultants verdiepen zich in organisaties en maken zich de klantcultuur eigen zodat ze het beste advies kunnen geven. Het is onze missie om onze klanten te helpen met de mogelijkheden die ICT biedt. We maken deze mogelijkheden toepasbaar voor elke bedrijfsvoering in elke branche en implementeren en beheren ze. Zo spelen onze klanten optimaal in op de veranderende markt en hun eigen constant veranderende rol in de samenleving. 

De mogelijkheden van ICT zijn zo talrijk en uitgebreid dat wij ons kunnen voorstellen dat het voor een organisatie lastig is de juiste keuze te maken. Experts van Strict hebben een duidelijke visie op de rol van ICT. Voorop staat het creëren van inzicht en overzicht voor onze klanten.

Strict Consultancy

Contact

Strict Consultancy

Karlijn Scheffers
HR / recruitment

Lange dreef 11
4131 NJ Vianen
Nederland

088-5555664

http://www.strict.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden