1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Star Power People

Star Power People

Driven by power people

Waarom werken bij STAR?

 

STAR Oil Gas Power


Welkom bij de technische top

Raak je verstrikt in het grote aanbod van werkgevers? Ben je geïnteresseerd om te gaan werken voor een echte specialist met toegang tot (inter)nationale projecten bij de topspelers actief in Oil, Gas en Power? Bij STAR ben je verzekerd van aansprekende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers op het gebied van; Engineering, Project coordination, Construction & Maintenance, Safety & Environmental en Marine & Offshore.

Specialist voor specialisten

Een vaste contactpersoon die jouw achtergrond, ambities en gewenste werkomgeving kent en begrijpt. Dat vinden wij heel gewoon bij STAR. Jouw persoonlijke consultant is gespecialiseerd in jouw vakgebied. Daardoor is hij of zij in staat jouw kwaliteit en expertise op waarde te schatten en deze te vertalen naar één van de vele openstaande projectvacatures.

Ruimte voor ambities

Ben jij STAR waardig, ambitieus en wil je verbonden blijven aan STAR? Dan bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden op maat. Dit kan variëren van kortdurende trainingen, cursussen en persoonlijke coaching tot een meerjarige hbo- of universitaire opleiding.

Star Power People

Contact

Star Power People

Afdeling Recruitment

Middenweg 6
4782 PM Moerdijk
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden