1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Stadlander

Stadlander

Werken bij Stadlander

Wij zijn Stadlander, een woningcorporatie met zo’n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. Voor aanvaardbare woonlasten, in een duurzame wijk die schoon en veilig is, met goede buren en genoeg voorzieningen in de buurt, zoals scholen en winkels. Daarom zijn we actief betrokken bij de samenleving. In de stad en in de dorpen.

Altijd prettig wonen

Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen met hen en andere partners bouwen wij verder aan de toekomst. Ambitieus en efficiënt. Met een brede visie op de hele regio waarin we actief zijn. Met woningen die passen bij wat onze huurders willen. Met alle mogelijkheden om door te groeien. Want een Stadlander heeft oog voor de dag van morgen. Een Stadlander wil namelijk ook later in zijn vertrouwde omgeving wonen. Zelfstandig als het kan. Met hulp als het moet, maar altijd zo prettig mogelijk.

Stadlander is een dynamische en uitdagende werkgever. De woningbranche verandert namelijk continu. En wij bewegen mee. Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom investeren we voortdurend in hun kennis en vaardigheden om als organisatie nog beter te presteren. Met als doel: maximale klanttevredenheid. 

Stadlander

Contact

Stadlander

Afdeling Personeelszaken

Rooseveltlaan 150
4624 DE Bergen op Zoom
Nederlandhttps://www.stadlander.nl/home.html

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden