Nienke Boot
Trainee

Nienke is sinds enkele maanden werkzaam als trainee bij Stabiplan. 

"Via mijn broertje hoorde ik van Stabiplan en besloot, ondanks mijn niet-technische vooropleiding, toch te solliciteren. Er was meteen een klik met het bedrijf en ik startte mijn traineeship met intensieve softwaretraining op de supportafdeling.

In deze trainingen leer je de basis van Revit en AutoCAD en uiteraard leer je veel over de ingebouwde Stabicad software. Ik vond het tekenen met de software leuk, ik verbaasde me elke keer weer hoe doordacht het is. Deze basiskennis bleek waardevol voor het vervolgtraject van het traineeship. De software staat op alle afdelingen centraal, maar wel overal op een andere manier. Ik ervaar dit als een leuke uitdaging.

Als trainee werk je een aantal maanden op een afdeling om vervolgens door te stromen naar de volgende afdeling. Ik startte op de supportafdeling. De klant belt met technische vragen en problemen, dit probeer je zo goed mogelijk op te lossen. Hier is veel kennis voor nodig, dit zorgt ervoor dat je het bedrijf en het product goed leert kennen. Ik heb dit als zeer afwisselend ervaren, geen dag is hetzelfde.

De collega’s op de verschillende afdelingen ontvangen je met open armen, deze energie motiveert mij enorm. Ook op de marketingafdeling kreeg ik al snel verantwoordelijkheden, zoals het updaten van offertes, het bijhouden van de website, video’s maken en meedenken over strategieën voor campagnes. Dit helpt mij om snel te leren. Na de zomer zal ik starten op de salesafdeling.

Binnen Stabiplan heerst een positieve sfeer. Ik merkte meteen dat de mensen een team vormen en elkaar willen helpen waar nodig. Ik vind dit erg belangrijk in mijn toekomstige functie.

Ik kijk ernaar uit om na mijn traineeship aan de slag te gaan in een functie waar mijn talenten tot uiting komen."

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Stabiplan

Recruiter
Sloep 1
2411CD Bodegraven
Nederland