SQS

Zekerheid vooraf

Werken bij SQS

Ben jij klaar voor een vliegende start in de dynamische wereld van IT ontwikkelingsprojecten? Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en ben je klaar voor het echte werk? Dan is het traineeship bij Software Quality Systems (SQS) de ultieme kans!

SQS biedt een volledig verzorgd opleidingsprogramma in Westville, Zuid-Afrika. In een periode van drie weken zul je samen met je nieuwe collega-starters uit Nederland en andere SQS landen een leuk en intensief trainingsprogramma volgen, waarbij opleiding, teambuilding en plezier centraal staan.

Software Quality Systems (SQS) is een beursgenoteerde onderneming en een van de marktleiders op het gebied van softwaretesten en kwaliteitszorg. SQS is opgericht in 1982 met als doelstelling om een onafhankelijke onderneming op het gebied van software test- en kwaliteitszorg op te richten. Die onafhankelijkheid is vandaag de dag nog steeds een van de sterke punten van SQS. Door ons alleen te focussen op alles wat met kwaliteit te maken heeft en ons niet te richten op het daadwerkelijk ontwikkelen van software, zijn wij in een unieke positie om de rol van onafhankelijke toetser en tester invulling te geven. 

Het team voor de Nederlandse en Benelux markt is jong, dynamisch en efficiënt en biedt de juiste mensen de perfecte kans om deel uit te maken van een organisatie die bezig is zich een sterke positie te verwerven op de markt. Bij SQS Nederland krijg je de kans om ervaring op te doen in een grote verscheidenheid aan software kwaliteits- en testprojecten en samen te werken met top bedrijven op het gebied van innovatieve kwaliteits- en testoplossingen. Wij zijn er trots op dat we ons echt onderscheiden door effectieve en efficiënte oplossingen te bieden voor onze klanten. 

Je carrière in software testen begin je bij ons met een volledig verzorgd intensief trainingsprogramma van drie weken in Zuid-Afrika. Tijdens deze opleiding word je samen met collega starters uit Nederland en andere SQS landen klaargestoomd voor je eerste opdrachten bij onze klanten. Bekijk de traineeship vacature voor een volledig beeld van de mogelijkheden. 

Naast het traineeship bieden wij voor starters met een (WO) informatica achtergrond een opleidingstraject in management consultancy. In deze rol adviseer je klanten over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de kwaliteit van hun applicaties. Dus met een technische achtergrond in software engineering en de ambitie om je te ontwikkelen richting management advisering zit je bij ons goed.

SQS

Contact

SQS

Valentine van Merode
Recruiter

Orteliuslaan 889
3528 BE Utrecht
Nederland

088-6558880

http://www.sqs.com/werkenbijsqs

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden