1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Solarclarity

Solarclarity

Solar Made Simple

Werken bij Solarclarity

Groei jij met ons mee?

We horen bij de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland en we zijn altijd op zoek naar talent en bevlogen types met dezelfde missie: zonne-energie tot grootste elektriciteitsbron maken.

We kunnen jouw energie gebruiken 

Het is heel simpel waar wij aan werken: de zon als grootste energiebron. Die grote stip op de horizon komt dichterbij, maar is nog lang niet binnen handbereik. We groeien weliswaar snel en zijn een ambitieus team, maar we kunnen jouw bevlogen energie goed gebruiken. Dus, werken aan een zonnige toekomst en het leefbaar houden van onze mooie planeet? Heb je een ‘can do’-mentaliteit? Ben je positief ingesteld? Kom dan ons team versterken.

Work hard, play hard

Nogmaals, we werken hard om samen iets groots te bereiken. We gaan niet de hele wereld veranderen, maar dragen wel degelijk een flinke, zonnige steen bij. Daar komt een bepaalde dynamiek bij kijken. We bewegen mee met de markt, de behoeften maar ook met onze eigen nieuwe ideeën. We hebben dan ook een can do-mentaliteit en zijn niet bang voor verandering. Sterker, verandering is onze ogen de enige constante. Hard werken betekent ook successen goed vieren en lekker feesten op z’n tijd. Volgens de wandelgangen in de solarmarkt zijn we er goed in.

De Solarclarity Group

Solarclarity is één van de grondleggers van de Nederlandse solarmarkt. Vandaag de dag zijn we een decennium verder en is de groep uitgebreid. Solarclarity is dé online PV-distributeur in solar hardware, batterijen en laadpalen. Bliq is ons energiemanagementplatform voor beheer en aansturing van PV- en batterijsystemen. Denim is ons frisse zonnepanelenmerk. En de Solarclarity Shared Services zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van IT tot HR, zodat iedereen elke dag volle bak aan de dezelfde missie kan werken: de transitie naar een duurzame en schone wereld met zonne-energie als stralend middelpunt

Werken bij Solarclarity

Contact

Solarclarity

Afdeling Recruitment

Hogeweyselaan 145
1382 JK Weesp (Amsterdam)
Nederlandhttps://solarclarity.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden