kayleigh trainee sligro food group
Kayleigh
Trainee

Kayleigh, Trainee

“Je zit hier tijdens je traineeship regelmatig aan tafel met de directie, dat is best bijzonder.”

In januari 2020 heb ik na mijn Bachelor Bedrijfseconomie mijn Master in Marketing & Analytics afgerond aan Tilburg University. Ik had tijdens mijn studie stage gelopen bij een FMCG-bedrijf en toen eigenlijk al besloten dat ik na mijn studie richting food verder wilde gaan. Ik heb met Sligro kennisgemaakt tijdens een inhousedag bij het ZiN inspiratielab van Sligro en hoorde toen van het traineeship. Ik was eigenlijk van plan om eerst m’n studie af te ronden voordat ik echt op zoek zou gaan, maar dit sprak me zo aan, dat ik meteen heb gesolliciteerd. En gelukkig werd ik aangenomen.

Je begint met een inwerktraject van twee maanden waarin je écht het bedrijf leert kennen. Daarna begin je aan je opdrachten. Drie in totaal voor een periode van een half jaar, waarbij je je laatste opdracht zelf aandraagt. Samen met de andere trainees doe je bovendien een Meesterproef waarbij je gezamenlijk aan een door de directie aangedragen project werkt. Ons project heeft veel raakvlakken met de Supply Chain: hoe zorgen we ervoor dat we onze kleinere klanten rendabeler kunnen beleveren. Deze opdracht beslaat weer een heel ander terrein dan mijn individuele opdrachten, heel gaaf om dat met z’n allen op te pakken. Je leert elkaar niet alleen beter kennen, maar merkt ook heel goed hoe je zelf functioneert in een team, welke rol je pakt en hoe je het beste kunt samenwerken. Tijdens de Meesterproef zit je bovendien regelmatig aan tafel bij de directie. Dat is best bijzonder. 

Na mijn traineeship blijf ik als Formule en Solutions Manager bij het team Customer Solutions waar ik nu mijn laatste opdracht aan het afronden ben. Ik ben daar heel blij mee, want binnen Customer Solutions gaat er veel gebeuren de komende jaren. We gaan eigenlijk een beetje van start-up naar scale-up en dat binnen een bedrijf dat al zo lang bestaat.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Sligro Food Group

Corporate Recruiter
Corridor 11
5460 AA Veghel
Nederland