1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Sleutelnet

Sleutelnet

Werken bij Sleutelnet

Sleutelnet is het samenwerkingsverband van zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord. Door informatiestromen te digitaliseren en optimaliseren, zorgt Sleutelnet ervoor dat patiëntgegevens sneller, veiliger, vollediger en met minder inspanningen bij de juiste zorgverlener terecht komen. Wij zijn niet commercieel, maar hebben de maatschappelijke doelstelling om zorgpartijen beter en digitaal te laten samenwerken.

Daarnaast richten wij ons op innovatie en eHealth. Wanneer zorgpartijen een papieren informatiestroom willen digitaliseren (denk bijvoorbeeld aan verwijzingen) of willen innoveren, wenden zij zich tot Sleutelnet. Wij bouwen zelf geen software of hardware, maar gaan samen met deze partijen op zoek naar de meest geschikte oplossing. Vervolgens zorgt Sleutelnet ervoor dat deze oplossing projectmatig geïmplementeerd wordt, in gebruik wordt genomen en dat er goede samenwerkingsafspraken gemaakt worden.

Sleutelnet heeft een centrale en unieke positie in de zorg, waarbij wij het belang van allerlei typen zorgorganisaties dienen. Wij merken dat de behoefte om samen te werken in de regio groot is en dat partijen enthousiast zijn om samen met Sleutelnet aan de slag te gaan. Daarmee zijn wij een echte netwerkorganisatie, waarbij wij contact houden met alle lagen in de zorg (zorgprofessionals, zorgmanagers, beleidsmedewerkers, security officers, ICT-managers, bestuurders maar ook andere regionale én landelijke partijen). Direct heb je zes collega’s in het team van Sleutelnet, maar indirect dus wel enkele tienduizenden.

werken bij Sleutelnet

Contact

Sleutelnet

J. van Sambeek

Legewerfsteef 8
2312 GW Leiden
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden