SCW

Thuis in Tiel

Werken bij SCW

“Thuis in Tiel” is ons motto. Dit maken we waar met een organisatie van zo'n 40 personen. Iedereen kent SCW als verhuurder, maar weinig mensen denken ook aan de corporatie als mogelijke werkgever.

Ongeveer de helft van alle Nederlanders woont in een huurhuis, meestal van een corporatie. In Tiel is dat niet anders. Al die huurhuizen moeten worden verhuurd, beheerd en onderhouden. Logisch, zult u zeggen, maar toch weten maar heel weinig mensen wat een corporatie zoal doet en vooral wat voor leuk en boeiend werk je daar kunt doen.

Een sociale verhuurder als SCW is geen bedrijf dat gericht is op winst maken. Ze werken voor de mensen: voor de huurders en de woningzoekenden. Een mensenbedrijf dus, een bedrijf met idealen. Maar het mooie is: het is er geen softe bedoening, het is er niet zweverig. Bouwen en wonen, dat draait om stenen, goed onderhoud, leefbaarheid. Dat draait ook om geld, want we moeten zorgvuldig met het geld van de huurders omgaan. Dat maakt het werken voor een corporatie heel afwisselend. Bij SCW werken betrokken collega’s die plezier hebben in hun werk, ongeacht of ze net in dienst zijn of al meer dan 25 jaar bij SCW werken.

Wat vraagt SCW van nieuwe medewerkers?

Bij SCW zijn de volgende termen essentieel: verstandig, eenduidig, pro-actief en dichtbij. Daarnaast staat bij SCW betrokkenheid voorop. Betrokkenheid bij Tiel en bij de volkshuisvesting. Belangstelling voor mensen, soms heel verschillende mensen, voor ouderen en jongeren, voor huurders uit diverse culturen. Verder zijn voor elke functie de eisen natuurlijk anders. Een bouwkundig opzichter heeft heel andere vaardigheden dan een financieel medewerker. Maar we zoeken altijd toppers: mensen die echt goed zijn in hun vak.

En wat staat daar tegenover?

SCW is een leuke, inspirerende werkgever, waar je met veel plezier kunt werken. Een modern bedrijf, dat is voorzien van onder andere een up-to-date automatiseringssysteem. Op allerlei terreinen wil SCW meelopen in de voorhoede, bijvoorbeeld met moderne methoden voor systematisch onderhoud. Er zijn dan ook veel mogelijkheden voor opleidingen en cursussen, om de medewerkers constant bij te scholen. Initiatieven op dat terrein worden gewaardeerd, medewerkers kunnen ook zelf met opleidingsvoorstellen komen.

Maar ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. De woningcorporaties hebben een degelijke CAO met goede salarissen. Naast de CAO heeft SCW nog enkele eigen aanvullende regelingen, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering.

Maar het belangrijkste bij SCW is dat het gewoon een heel leuke club mensen is, met een groot saamhorigheidsgevoel en veel collegialiteit.

SCW

Contact

SCW

afdeling Personeelszaken

J.S. de Jongplein 1
4001 WG Tiel
Nederland

0344 – 61 41 06

http://scw.heeft-vacatures.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden