RWE

Werken bij RWE Generation

Ons centraal gecoördineerde en in heel Europa actieve energiebedrijf RWE Generation beschikt over één van de grootste energieportfolio’s in de hele wereld met meer dan 40 gigawatt productiecapaciteit. De onderneming is voor honderd procent een dochtermaatschappij van RWE AG. RWE Generation, bundelt de internationale knowhow en de ervaring van de collega’s van de RWE-centrales in Duitsland, Groot Brittannië, Nederland en Turkije. Zo kunnen wij u dag en nacht van energie voorzien.

Al de technologieën en kennis die RWE als energiemaatschappij onderscheiden, zijn bij RWE Generation nu in één vennootschap gebundeld. Dat maakt het voor ons mogelijk, miljoenen huishoudens in Europa dagelijks van veilige en betaalbare energie te voorzien. Gelijktijdig stelt onze gemeenschappelijke expertise ons in staat, uitermate pro-actief te denken en te handelen: wij zorgen voor veilige alternatieven voor de energievoorziening van morgen – in Europa en daarbuiten.

Tot onze ruime energiemix behoren biomassa, steenkool, bruinkool en gas. Deze energiemix biedt ons de beste mogelijkheden om flexibel en duurzaam te handelen. Zo garandeert RWE Generation de veiligheid van uw energievoorziening in een meer en meer concurrerende omgeving. 

RWE

Contact

RWE

Human Resources Rabobank
Afdeling Recruitment

Amerweg 1
4931 NC Geertruidenberg
Nederland

(030) 216 29 30

http://www.rwe.com/

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden