RTL

RTL = meer dan alleen tv

Werken bij RTL

Met de zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids heeft RTL het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. Onze digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl, Buienradar.nl, verschillende programmawebsites en apps als RTL Nieuws 365. Door deze activiteiten is RTL uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt. Het innovatieve RTL Ventures ontplooit activiteiten die ons direct in contact brengen met de consument. We namen restaurantreserveringssysteem Couverts over, lanceerden datingsite Pepper, startten samen met Vodafone mobiele provider Sizz en brachten het online fashion platform Miinto naar Nederland. Daarnaast heeft RTL Ventures een belang van 20,3% in Squla, het online oefenprogramma voor kinderen op de basisschool. Bij onze entertainmenttak, die na de overname van RTL Wentink Events een vlucht heeft genomen, ligt de focus op de doorvertaling van onze merken naar live entertainment. De shows van Derek Ogilvie, de GTST fandag en de X FACTOR concerten zijn hiervan voorbeelden. Onze ambitie op het witte doek krijgt steeds meer vorm door investeringen in Nederlandse films (o.a. Gooische Vrouwen) en diverse internationale producties. Al onze activiteiten zorgen ervoor dat we dagelijks miljoenen Nederlanders entertainen en informeren, overal en altijd.

Cultuur

Met vakmanschap en passie zetten ruim 750 RTL’ers zich dagelijks in voor al onze activiteiten op tv, internet, in het theater en achter de schermen. Van omroep met één zender, RTL Véronique, hebben we ons in de ruim 22 jaar van ons bestaan ontwikkeld tot een allround media- en entertainmentbedrijf met vier pijlers: televisie, digital, ventures en live entertainment. Dat ondernemerschap heeft zich diep in ons bedrijf geworteld. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Denken buiten de eigen kaders is ons dan ook niet vreemd. We werken in een dynamische organisatie waar we kunnen vertrouwen op elkaars enthousiasme, integriteit en flexibiliteit. Vanuit eigen kracht willen we graag de beste zijn en we zijn trots op wat we doen. Met ieders inzet en betrokkenheid maken we met elkaar het verschil. Dit alles met hetzelfde doel: een waardevolle en positieve rol spelen in het dagelijks leven van ons publiek.

Internationaal

RTL Nederland is 100% dochter van RTL Group dat deel uitmaakt van het internationale Bertelsmann concern. RTL Group is met 46 televisiezenders en 29 radiostations in negen landen op dit moment Europa’s grootste entertainment netwerk. Het Luxemburgse bedrijf heeft tv-zenders en radiostations in Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Spanje, Rusland, Hungarije en Kroatië. Ook is het een van ’s werelds meest toonaangevende tv-producenten van (spel)shows en soaps. Bertelsmann AG is sinds juli 2001 meerderheidsaandeelhouder van RTL Group. Naast RTL Group maken boek- en tijdschriftuitgeverijen Random House en Gruner + Jahr en customer service provider Arvato deel uit van het mediaconcern

Werken bij RTL

Contact

RTL

Afdeling Recruitment

Postbus 15016
1217 GP Hilversum
Nederlandhttps://www.rtl.nl/werkenbij/werken-bij-rtl/V-5sdikAADgMEu77

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden