1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Royal Cosun

Royal Cosun

Werken bij Cosun

Royal Cosun is een moderne, toekomstgerichte coöperatie, ontstaan in Nederland en met de wereld als werkterrein. Wij werken samen met duizenden telers, zowel leden als leveranciers. Wij kennen de enorme potentie van planten en weten deze om te zetten naar bruikbare oplossingen voor iedere dag. Cosun produceert niet alleen plantaardige ingrediënten en voedingsmiddelen voor mens en dier, maar ook groene, biobased oplossingen en energie.

De coöperatie telt rond de 9.400 leden c.q. aandeelhouders en is uitgegroeid tot een onderneming met zo’n 3.700 medewerkers en een concernomzet van circa € 2,1 miljard. De ambitie is de grondstof zoveel mogelijk te benutten; dat is goed voor het milieu, het rendement en beantwoordt aan de maatschappelijke behoefte aan verantwoorde producten en productiewijzen. Zo leveren onze bedrijven ook producten aan de veevoedersector en worden restproducten gebruikt voor biogasproductie.

De bedrijven die tot Cosun behoren zijn onze Cosun Beet Company, Aviko, Duynie, Sensus en SVZ. Ze maken ingrediënten en producten voor voeding die hun weg vinden naar de levensmiddelenindustrie, foodservice en retail. En dus in toenemende mate ook componenten voor non-food toepassingen.

Samenwerking is bij ons het sleutelwoord. We gaan erop uit, praten met onze collega`s en afnemers en gaan samen met hen aan de slag om het beste resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen. Dit is vooral mensenwerk, dat meer oplevert in onze fabrieken, proefbakkerij, keukens of laboratoria.

We zijn dan ook trots op de bijdrage die wij leveren aan lekkere en verantwoorde gerechten en voedingsmiddelen, die onze klanten serveren in restaurants en aanbieden via de supermarkt. In onze branche zijn we een bekende internationale speler. We denken en werken mee aan vernieuwingen en verbeteringen van onze producten en processen. Daarbij hebben wij samenwerking met onze klanten, leveranciers, kennisinstellingen en andere relevante partijen hoog in het vaandel staan.    

Werken bij Cosun

Contact

Royal Cosun

Afdeling Recruitment

Kreekweg 1
4671 VA Dinteloord
Nederland

016 5582846

www.werkenbijcosun.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden