1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Rockwool

Rockwool

Een leven lang leren

Werken bij ROCKWOOL

De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwol oplossingen. Het bedrijf levert duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, voor industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw. Werken bij ROCKWOOL betekent dat je onderdeel bent van een grote internationale organisatie, met klanten en collega’s wereldwijd. Carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er legio.

Werken bij de ROCKWOOL Group betekent werken in een internationale organisatie met meer dan twintig fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika. De ROCKWOOL Group wordt gevormd door de dochterbedrijven ROCKWOOL®, ROCKFON®, ROCKPANEL®, ROCKWOOL TECHNICAL INSULATION®, ROCKWOOL CORE COLUTIONS®, GRODAN®, RockDelta® en LAPINUS® FIBRES. Voor welke dochterorganisatie je ook werkt, in bijna elke job werk je met mensen uit verschillende landen aan grensoverschrijdende projecten. Ook de dochterondernemingen onderling werken samen; we maken gebruik van elkaars expertise, delen ons netwerk en pakken gezamenlijk nieuwe projecten op.

Haal het beste uit jezelf bij ROCKWOOL

Bij ROCKWOOL krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht! Onze waarden – eerlijkheid, verantwoordelijkheid, efficiency, passie, ondernemerschap – bepalen de wijze waarop we samenwerken en kwaliteit nastreven.

werken bij Rockwool

Contact

Rockwool

Recruitment Department

Industrieweg 15
6045 JG Roermond
Nederland

+31 6 28 23 23 05

http://www.rockwool.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden