REYM

Werken bij REYM

REYM is een grote vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Bij REYM werken ruim 700 medewerkers, die hun professionele talenten inzetten om onze opdrachtgevers een hoogwaardige dienst te leveren. REYM voert reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren.

Bij REYM ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan. Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een prettige en informele werksfeer
  • Een "no-nonsens" cultuur
  • Gelegenheid voor training en opleiding
  • Ruimte voor eigen inbreng

REYM’ers zijn professionals. Ze zijn loyaal en hebben een no nonsens mentaliteit. Een REYM’er werkt niet alleen veilig, maar is ook alert. REYM’ers maken het verschil door open en respectvol te zijn.

En wij waarderen hen, stimuleren hun talenten en zorgen goed voor hen. Zonder REYM’ers geen REYM.

Over REYM

REYM staat al meer dan 65 jaar voor professionele industriële reiniging. Sinds de start in 1953 is REYM uitgegroeid tot een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Met ruim 700 medewerkers en 350 units materieel is REYM een van de toonaangevende spelers in de markt. Samen met gespecialiseerde bedrijven neemt REYM voor steeds meer organisaties de totale verwerking van afvalstoffen uit handen: Total Care.

REYM staat bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven, waardoor we onze klanten een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Als onderdeel van REMONDIS Maintenance and Services vormt REYM samen met BUCHEN , XERVON en gelieerde bedrijven de divisie Maintenance & Services binnen de REMONDIS Group.

werken bij REYM

Contact

REYM

Lia van Breukelen
Stafmedewerker HR

Computerweg 12d
3821 AB Amersfoort
Nederland

0651450953

https://www.reym.nl/nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden