1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt Fusies & Overnames

Fusies & Overnames

Werken bij Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt Fusies en Overnames (F&O) is een van de grootste onafhankelijke corporate finance kantoren in Nederland. Rembrandt F&O is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouders (DGA’s), ondernemers en familiebedrijven. Ambitieuze ondernemers en managers met uitbreidingsplannen begeleiden wij bij het hele overnameproces, van waardebepaling tot financiering. Wij werken met een team van 30 personen vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 75 miljoen.

Rembrandt Fusies & Overnames is een onderdeel van Rabobank Groep en samen stonden wij in 2013 voor de 4e maal op rij in de League Tables op nummer 1! Dit betekent dat wij ons, zowel gemeten in aantal geslaagde transacties als in totaalwaarde van de deals, marktleider in Nederland mogen noemen. En daar zijn wij best trots op!

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Rembrandt F&O maakt nog steeds een groei door. Op onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is dan ook ruimte voor nieuwe collega's. Wij zijn op zoek naar talenten die recent zijn afgestudeerd in (bij voorkeur) bedrijfskunde of economie, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben.

Wij zoeken teamplayers die:

• goed cijfermatig inzicht hebben;
• met twee benen op de grond staan;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O)

Wij bieden een steile leercurve met ons unieke Fusies en Overnames-traineeship. Dit traineeship duurt 18 maanden en gedurende deze periode werk je als projectmedewerker aan een breed scala aan projecten in diverse branches, met veel eigen verantwoordelijkheden en klantencontact. Daarnaast neem je deel aan een intensief opleidingstraject, zowel intern als extern, dat ingaat op alle facetten van het vakgebied.

Tevens heeft Rembrandt F&O ruimte voor gemotiveerde studenten die wij een gecombineerde afstudeer/ meeloopstage kunnen aanbieden.

Meer informatie over ons Fusies en Overnames-traineeship, onze vacatures, onze organisatie en onze online sollicitatieprocedure vind je op http://www.rembrandt-fo.nl/werken-bij/

Je kunt ook contact opnemen met onze HR-manager Wendy van Demen via [email protected] of telefonisch op 06-24634843.

 

werken bij Rembrandt Fusies & Overnames

Contact

Rembrandt Fusies & Overnames

Wendy van Demen
HR-manager

Postbus 75591
1070 AN Amsterdam
Nederland

020-5745114

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden