RDW

Werk jij mee aan een nieuwe tijd?

Werken bij RDW

Logisch dat je bij de RDW in eerste instantie aan de kentekenregistratie en de rijbewijzen denkt. Het is ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Maar lang niet het enige. We hebben ons de laatste jaren ontwikkeld tot een partner in mobiliteit. Eén die met uiteenlopende schakels - in binnen- en buitenland - samenwerkt om de veiligheid op de weg te waarborgen. Dat doen we via vier kerntaken: toelating; toezicht en controle; registratie en informatieverstrekking en documentafgifte.

Stages & Traineeships

De RDW is als dienstverlenende organisatie actief op het gebied van mobiliteit. We voeren unieke taken voor de overheid uit via vier kerntaken: toelating, toezicht en controle, registratie en informatieverwerking en documentafgifte. Bij de RDW kun je de nieuwe innovaties niet afwachten; bij ons wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Dit is hét moment om mee te doen.

Hoeveel werkgevers hebben zoveel te bieden?

Terecht dat je hoge eisen stelt aan je toekomstige werkgever. Bij de RDW stellen we diezelfde hoge eisen ook aan het pakket dat we je te bieden hebben. We kennen als geen ander de meerwaarde van goede mensen. De specialisten die bij ons aan de slag gaan, zijn immers niet 1-2-3 vervangbaar. Eenvoudig omdat er geen tweede organisatie in Nederland is met zo’n werkterrein als de RDW.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een aantrekkelijke mix van arbeidsvoorwaarden 
  • Interessante functies met taken die je nergens anders vindt 
  • Veel vrijheid in je functie: niet alleen inhoudelijk, ook wat betreft de werk/privé-balans
  • Waardering voor je resultaten en je inzet 
  • Een organisatie waarin mensen tellen 
  • Een plezierige werksfeer met je collega’s onderling

Spreekt zo’n werkgever je aan? Misschien hebben we dan wel een vacature die bij je achtergrond en ambities past. Graag tot ziens bij de RDW!

Werken bij RDW

Contact

RDW

Afdeling HR
Recruiter

Europaweg 205
2711 ER -Zoetermeer
Nederlandhttps://www.werkenbijderdw.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden