Raet

Werken bij Raet

We zijn een leidend HR-software bedrijf en cloud solutions leverancier (SAAS) met miljoenen dagelijkse gebruikers. Ons Youforce platform ondersteunt meer dan 10.000 klanten in hun Human Capital Management (HCM), variërend van standaard payroll voor meer dan 25% van de Nederlandse beroepsbevolking, tot e-HRM-applicaties die het onze klanten mogelijk maken om talenten te vinden, aan te nemen en verder te ontwikkelen. Naast onze kantoren in Nederland hebben we kantoren in België, Spanje en Zuid Amerika.

Wij geven jou de ruimte en gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We doen dit samen met meer dan 1.000 medewerkers, met diverse vakgebieden en in veel verschillende landen. Aangezien wij een open en directe, en flexibele manier van werken hebben, waar het gebruik van eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd, raak je nooit uitgeleerd bij ons.

We zijn ook op zoek naar jou als jij het beste uit jezelf wil halen. Ongeacht of je een Sales manager, Software engineer, Salarisadministrateur of HR Consultant bent, Bij Raet krijg je de gelegenheid om zowel verder te specialiseren, als je breed te ontwikkelen. Uiteraard, komen de resultaten voor jouw klanten op de eerste plaats. Wat je talent ook is, wij zijn van mening dat je het verst komt, wanneer medewerkers de mogelijkheid krijgen om de eigen talenten te herkennen, ontwikkelen en gebruiken.

Kijk voor meer informatie op www.raet.nl of www.werkenbijraet.nl. Let op: De werving & selectie voor het traineeship met start in juni 2018 is in handen van Exact personeelsintermediair in Amsterdam. Jouw sollicitatie kun je dan ook richten aan Florence Droogné – Recruitment Consultant bij Exact. 

werken bij Raet

Contact

Raet

Florence Droogné
Recruitment Consultant

Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam-Zuidoost
Nederland

06 55 23 29 24

https://www.exactpi.nl/traineeship-raet

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden