1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Rabobank
  4. Rabobank carrière informatie

Rabobank

Het begin van een prachtige carrière!
Wie zoeken wij?

Wij zoeken masterstudenten vanuit alle studierichtingen voor het Corporate Management Traineeship. Belangrijk is dat de student affiniteit heeft met de financiele wereld en maximaal één jaar werkervaring.

Waarom kiezen starters voor ons?

Onlangs is de Rabobank uitgeroepen tot meest favoriete werkgever onder hoogopgeleiden. Rabobank neemt de start van jouw carriere serieus. Tijdens het traineeship volg jij verschillende trainingen en opleidingen. In het traineejaar ontwikkel je een combinatie van kennis en vaardigheden. Je ontwikkelt je tot een volwaardige (zakelijk) junior bankier, die zich bewust is van zijn/haar eigen talenten en ontwikkelingsbehoefte.

Doorgroeimogelijkheden

Doel Corporate Management Traineeship
Het traineeship is de eerste stap naar een breed aanbod van carrière perspectieven binnen de Rabobank Groep. Door de opzet van het programma ervaar je wat de werkwijze, doelstellingen en ambities van de Rabobank Groep zijn. Ook word je je bewust van je eigen ambities en functioneren. Daarmee houdt ontwikkeling niet op. Ook na je traineeship blijven we je volgen. Tenslotte is het uiteindelijke doel dat je doorgroeit naar een Senior Management positie.

Opleidingen en cursussen

Tijdens het traineeship volg jij verschillende trainingen en opleidingen.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Marktconform

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Medewerkers aan het woord
Wouter Arnoldy - Oud-trainee bij de Rabobank
Kaman Cheng - Oud-trainee bij de Rabobank

Rabobank

Afdeling Recruitment
Postbus 17100
3500 HG Utrecht
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden