PwC

Je ideeën zijn belangrijker dan je studierichting

Werken bij PwC

Je ideeën zijn belangrijker dan je studierichting

Bij PwC zijn je ideeën belangrijker dan je specialisatie. We werken samen vanuit de invalshoeken Assurance, Advisory en Tax & Human Resource Services op het brede vlak van financiële en economische vraagstukken. Wil je daarop excelleren, dan moet je zorgen dat je mensen in huis hebt die breed georiënteerd zijn. Dus wat je ook gestudeerd hebt, bij PwC vind je een stimulerende werkomgeving waar je mening zeer welkom is.

Als je weet welke kant je op wilt
Je ambitie is duidelijk: een carrière in de financiële dienstverlening. Dan is de keuze ook duidelijk, want bij PwC krijg je écht de ruimte. Je mening wordt gehoord en je initiatieven worden gestimuleerd. Als je weet wat je wilt, hebben we de juiste plek voor je. En wil je switchen tussen sectoren, dan kan dat natuurlijk ook: bijvoorbeeld starten op de afdeling voor beursgenoteerde ondernemingen, en later overstappen naar de overheidsgroep. Een vliegende én flexibele carrièrestart, met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen in de richting die je het beste ligt.

Als je wilt ontdekken waar je kracht écht ligt
Heb je een algemene financieel-economische achtergrond, dan hebben we je er graag bij. En eenmaal binnen ontdek je al werkend waar je kracht ligt. Intussen groei je en leg je een solide basis voor je carrière. In de sector die je het beste ligt - grote of kleine bedrijven, nationale of internationale ondernemingen, goede doelen of overheden. Bij PwC ontwikkel je je in de richting waarin je je thuis voelt, en sneller dan je denkt.

Als je zin hebt in een onverwachte wending
Heb je een studie gedaan die niet vanzelfsprekend leidt naar de zakelijke dienstverlening? Ook dan kan PwC je een boeiende toekomst bieden. Want we werken op het snijvlak van financiële, economische en maatschappelijke vraagstukken. Als organisatie moeten we onderwerpen dus breed kunnen benaderen. En daar hebben we ook jouw ideeën bij nodig.

Als je onze passie maar deelt
Bij PwC werken we met passie en gezonde lef. We zijn open en integer. We nemen geen blad voor de mond en zijn ondernemend en informeel. Het gaat er nooit om wie de afzender van een gedachte is, maar om de kwaliteit ervan. We werken samen aan het beste resultaat en inspireren elkaar. Vanaf de eerste dag krijg je een coach die je begeleidt en ondersteunt. In je dagelijkse werk, en bij het uitstippelen van je carrière. Lijkt het werken in een open kennisorganisatie je wat? Kijk dan op www.pwc.nl/carriere

werken bij PwC

Contact

PwC

PwC recruitment

Postbus 90351
1006 BJ Amsterdam
Nederland

088 792 87 77

https://www.pwc.nl/carriere

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden