1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Provincie Zuid Holland

Provincie Zuid Holland

Een dynamische provincie vol diversiteit

Werken bij de provincie Zuid-Holland

Ben je kort geleden afgestudeerd? Zit je vol plannen en energie? En wil jij meewerken om Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker te maken? Dan is dít je kans! 

Even voorstellen…

Wij zijn de provincie Zuid-Holland. Een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,6 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. De provincie is de thuisbasis van steden als Rotterdam met haar haven en regeringsstad Den Haag. Van Delft en Leiden met topuniversiteiten en het Westland met al haar kassen. Als je daar allemaal aan denkt, dan weet je dat Zuid–Holland onmisbaar is voor Nederland. Zuid-Holland is een provincie met grote economische bedrijvigheid, een voorloper op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Daarbij is de provincie ook aantrekkelijk om in te wonen, in prachtige oude én moderne steden of juist in dorpen in de kenmerkende Zuid-Hollandse polders. En om te recreëren in uitgestrekte landelijke gebieden, de duinen of op de zandstranden.

Het is een mooie uitdaging om wonen, werken en recreëren mogelijk te maken in de dichtstbevolkte provincie van het land. Een uitdaging waar 1600 collega’s van de provincie elke dag opnieuw aan werken, samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke partners en het onderwijs.

Stel je voor dat je de provincie Zuid-Holland iets mooier kunt maken.

Vanaf 1 september biedt de provincie 12 WO'ers en 8 HBO'ers de kans deel te nemen aan een tweejarig traineeprogramma. Tijdens het traineeprogramma maak je in korte tijd kennis met het bijzondere werk van de provincie en leer je in uitdagende, afwisselende projecten hoe jij waarde kunt toevoegen in een complexe bestuurlijke omgeving.

Je kunt niet meer solliciteren naar een plek in het hbo- of wo-programma 2018-2020. De volgende mogelijkheid om te solliciteren naar een plek in een van de traineeships is in het voorjaar van 2020. Zie voor meer informatie over de traineeprogramma’s van de provincie Zuid-Holland: steljevoor.pzh.nl 

werken bij Provincie Zuid Holland

Contact

Provincie Zuid Holland

Lilian Wiegant
Traineecoördinator

Postbus 90602
2509 LP Den Haag
Nederland

070 441 8172

https://steljevoor.pzh.nl/traineeships

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden