1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Provincie Utrecht

Provincie Utrecht

Plezier in je werk hebben

Hoe is het om bij de provincie te werken?

Werken bij de provincie Utrecht betekent plezier in je werk hebben. Bij ons zet jij jouw kennis en deskundigheid in voor een gezonde en duurzame leefomgeving...

Samenwerking, zowel intern als met externe partijen, is voor ons belangrijk. Dit is terug te zien aan de opgaven en de manier van werken. De provincie werkt veel samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden. We gaan steeds meer opgavegericht werken. Hierbij werken collega’s vanuit verschillende disciplines en competenties samen om zo effectief mogelijk een vraagstuk uit de samenleving op te lossen. Dit betekent dat jij en jouw collega’s verantwoordelijkheid nemen en daadkrachtig te werk gaan. We werken op basis van openheid, zijn duidelijk en bespreken dilemma’s.

Wij vinden gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Om dit te bereiken werken we flexibel. Het provinciehuis is hier helemaal op ingericht, met voldoende flexwerkplekken en een werkomgeving waarin je je collega’s op een prettige manier kunt ontmoeten. Ook op onze andere locaties, de remise, Huis ter Heide, locatie Uithoflijn en locatie De Meern zijn fijne en professionele werkplekken ingericht.

Bij de provincie Utrecht krijg je volop gelegenheid om je competenties tot uiting te brengen en te laten groeien. De ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, waarbij professionaliteit en samenwerkingskracht - zowel binnen als buiten onze organisatie - centraal staan.

werken bij provincie Utrecht

Contact

Provincie Utrecht

Werving en Selectie

Archimedeslaan 6
3584BA Utrecht
NederlandProvincie Utrecht

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden