1. Home
 2. Bedrijfspresentaties
 3. Werken bij Provincie Overijssel

Provincie Overijssel

Resultaatgerichtheid, openheid, bevlogenheid

De provincie Overijssel

De provincie Overijssel is een middenbestuur dat vernieuwt, inspireert en initiatief neemt. Dat met respect voor traditie vooruit kijkt en investeert in grote, vernieuwende projecten op regionale schaal.

Een prachtige provincie om te wonen, te werken en om te recreëren. Met voldoende werk en ruimte om te ondernemen. Fraaie natuur in een plezierige omgeving. Overijssel zorgt dat de wegen niet dichtslibben, innovaties kansen krijgen, het openbaar vervoer goed functioneert en dat er goede voorzieningen zijn in de stad én op het platteland.

Werken bij de provincie Overijssel

Toe aan een uitdaging of een volgende stap in je carrière? Passen de termen verantwoordelijkheid en ondernemingszin bij jou? Voel jij je thuis in een omgeving waar openheid en kwaliteit centraal staan? Dan is provincie Overijssel de ideale werkplek voor jou.

Wij zoeken naar medewerkers die onze waarden in zichzelf herkennen. En ze gebruiken in het contact met collega's én in hun benadering van inwoners en projectpartners. Dit vinden wij belangrijk:

 • Resultaatgerichtheid
  Je weet waar je naar toe wilt. We maken afspraken over wanneer, hoe goed en wat je doet. Deze afspraken dragen bij aan de doelen van de provincie. Je laat je resultaten zien en werkt zonder zijpaden. Wanneer je doelen niet gehaald dreigen te worden neem je actie. Je staat voor de juiste combinatie van denken, durven en doen.
 • Openheid
  Openheid staat bij ons voor transparant zijn, duidelijkheid bieden, fouten toegeven, humor, reflectie en feedback. Je stelt je kwetsbaar op, gaat het gesprek aan en legt verbindingen binnen en buiten de organisatie. Zo draag jij bij aan een succesvolle, open organisatie.
 • Bevlogenheid
  Je bent bevlogen en vindt bezieling in je werk bij de provincie. Je werkt met veel energie aan je opdrachten en bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je werk maakt je trots en enthousiast.

We hebben daarnaast een duidelijk beeld van wat werken bij de provincie Overijssel inhoudt.

Werken bij ons begint met solliciteren. Maar niet alleen willen we dat je eerste kennismaking soepel verloopt. We willen dat je, eenmaal bij ons binnen, je op je plek voelt en de ruimte hebt om eigen keuzes te maken. Daarvoor hebben we een uitgebreid introductieprogramma en ook biedt de provincie aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waarbinnen je eigen keuzes kunt maken.

 

werken bij de provincie overijssel

Contact

Provincie Overijssel

Afdeling P&O

Luttenbergstraat 2
8012 EE Zwolle
Nederland

038-4998899

https://www.werkenbijoverijssel.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden