1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Provincie Noord Holland

Provincie Noord Holland

Maak jij een vliegende start?

Werken bij de provincie Noord-Holland

Een provincie waar het fijn is om te zijn. Waar je met plezier woont, werkt en recreëert. Waar je snel en veilig van A naar B kunt komen. Waar altijd iets gebeurt. Dat is Noord-Holland. Dáár zetten zo’n 1.000 betrokken medewerkers zich dagelijks voor in. 

Noord-Holland is vitaal en geeft ruimte aan groei. Vernieuwing, duurzaamheid en ondernemerschap, daar zetten wij ons voor in. We werken aan werk, bereikbaarheid, innovatie, duurzame energie, de vitaliteit van ons platteland en onze natuurgebieden. We investeren in onze Greenports, de Noord-Hollandse havens, het Noordzeekanaalgebied en mainport Schiphol. We werken hierbij nauw samen met andere overheden, ondernemers, belangenorganisaties en vrijwilligers. 

Geen enkele Nederlandse provincie is in de loop der tijd zo veranderd. Door natuur en mensenhanden. Het maakt Noord-Hollanders veerkrachtig. Ze hebben een visie en ambities, en geven er enthousiast uitvoering aan. Net als onze medewerkers.

Werken bij Provincie Noord Holland

De provincie Noord-Holland wil een inclusieve werkgever zijn. Wij geloven dat een diversiteit aan medewerkers met verschillende talenten en vaardigheden, samen de provincie een betere organisatie maken. Wij streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de provincie met al haar aanwezige verschillen.

Meer weten?

Meer informatie over Provincie Noord-Holland kun je lezen op www.noord-holland.nl/werkenbij. Hier vind je ook een actueel vacatureoverzicht en informatie over onze traineeships. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Servicedesk Info Personeel, tel. (023) 514 56 06 (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur), e-mail: [email protected].

Provincie Noord Holland

Contact

Provincie Noord Holland

Servicedesk Info Personeel

Postbus 3007
2001 DA Haarlem
Nederland

023 - 514 56 06

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden